Loading...

Τελευταία νέα από το www.mavromatidis.gr...

Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης 30.08.2011

Tακτική συνεδρίαση, του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεών του, στο «ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ» κτήριο, του Δήμου Κοζάνης, Χαρισίου Μούκα & Κοβεντάρων, στην Κοζάνη, [Τρίτη 30/8, ώρα 20:00] με τα παρακάτω θέματα συζήτησης:

κλικ για πλήρη ανάγνωση...
AddThis Social Bookmark Button

Mέχρι αύριο Τετάρτη 17/08 οι αιτήσεις για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης - Αρκετές θέσεις σε Μαυροδένδρι και Πτολεμαΐδα

Στην πρόσληψη προσωπικού προχωρά η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης για την κάλυψη εποχιακών ή παροδικών αναγκών στα εργοστάσια Πλατέος και κατ' επέκταση στα Κέντρα Συγκέντρωσης Πτολεμαΐδας και Μαυροδενδρίου.

κλικ για πλήρη ανάγνωση από το kozan.gr...

κλικ για πλήρη ανάγνωση...
AddThis Social Bookmark Button

Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση επί των διαδικασιών μετεγκατάστασης Ποντοκώμης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Κατάστημα Ποντοκώμης θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των κατοίκων επί των διαδικασιών μετεγκατάστασης της Ποντοκώμης.

κλικ για πλήρη ανάγνωση...
AddThis Social Bookmark Button

Ανακοίνωση για τη μετεγκατάσταση Ποντοκώμης [διαδικασία απαλλοτρίωσης]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αναρτήθηκαν χθες 8.8.2011 ημέρα Δευτέρα στο Δήμο Κοζάνης (Δημοτικό Κατάστημα Ποντοκώμης) ώστε να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι μέχρι και την 28.8.2011, για διατύπωση τυχόν παρατηρήσεων επί της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης του προς μετεγκατάσταση οικισμού Ποντοκώμης έκτασης 887.230,56 τ.μ. (ΟΠΚ3) για τις ανάγκες εκμετάλλευσης του υποκείμενου λιγνιτικού κοιτάσματος από τη ΔΕΗ ΑΕ: 1. Κτηματολογικό Διάγραμμα που απεικονίζει τις προ απαλλοτρίωση εκτάσεις με τις επιμέρους ιδιοκτησίες 2. Κτηματολογικό Πίνακα με τους φερόμενους ιδιοκτήτες, τα εμβαδά και τα κύρια προσδιοριστικά στοιχεία των προς απαλλοτρίωση ιδιοκτησιών

κλικ για πλήρη ανάγνωση...
AddThis Social Bookmark Button

Ένταξη δικτύου αποχέτευσης Μαυροδενδρίου Κοζάνης

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή εντάχθηκε για χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013, Άξονας Προτεραιότητας 8 «Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας» το έργο: «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ Δ.Δ ΜΑΥΡΟΔΕΝΔΡΙΟΥ», προϋπολογισμού 3.350.000 €, με δικαιούχο το Δήμο Κοζάνης.
Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή:
• εσωτερικού αποχετευτικού δικτύου με 450 ιδιωτικές συνδέσεις
• κεντρικού αποχετευτικού αγωγού και καταθλιπτικού αγωγού
• αντλιοστασίου και τον εξοπλισμό του με ασύρματο σύστημα τηλεελέγχου και τηλεχειρισμού.
Συνολικά θα κατασκευαστούν 19,07 χιλιόμετρα αγωγών.
Το έργο σχεδιάστηκε και μελετήθηκε από την πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης, η οποία στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και στην προστασία του περιβάλλοντος, σχεδίασε και υλοποιεί μια σειρά έργων σε συνεργασία με τους Δήμους μέσω προγραμματικών συμβάσεων για την επεξεργασία λυμάτων και την κατασκευή δικτύων αποχέτευσης σε οικισμούς.
Το έργο θα συμβάλλει στην αποκατάσταση και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος (εδάφους, αέρα και επιφανειακών – υπογείων υδάτων), καθώς και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Μαυροδενδρίου.
Με την ολοκλήρωση και λειτουργία του έργου προβλέπεται η σύνδεση του αποχετευτικού δικτύου Μαυροδενδρίου με την υφιστάμενη Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων της ΒΙ.ΠΕ. Κοζάνης.

κλικ για πλήρη ανάγνωση...
AddThis Social Bookmark Button