Loading...

Τελευταία νέα από το www.mavromatidis.gr...

Ενημέρωση περί του Δήμου Δημ Υψηλάντη 13.08.07

Θέματα Δήμου

  • Δημοσίευμα «για την επιχειρούμενη παραχώρηση έκτασης 276 στρεμμάτων στην περιοχή ΚΤΕΝΑΣ του Δήμου Δημητρίου Υψηλάντη» (Δ. Μαυροματίδης)
  • Δημοσίευμα «Φωτοβολταϊκά και άλλα τινά…» (Κ. Ισπόγλου)
  • Καταγγελία της αντιπολίτευσης, για την παραχώρηση έκτασης σε εταιρεία, στο Δήμο Δημητρίου Υψηλάντη (08/08/2007 ΕΡΑ)
  • ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΨΗΛΑΝΤΗ

Διάφορα Θέματα

  • *Εκλογές Συλλόγου Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Δήμου Δημητρίου Υψηλάντη
  • *Δημοσίευμα «Που βαδίζει η ομάδα ποδοσφαίρου του Δημητρίου Υψηλάντη» (παλαιοί παράραγοντες)

_____________________________________________________________________

Θέματα Δήμου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για την επιχειρούμενη παραχώρηση έκτασης 276 στρεμμάτων στην περιοχή ΚΤΕΝΑΣ του Δήμου Δημητρίου Υψηλάντη

Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στις 11.7.2007, ζητήθηκε από ιδιωτική εταιρεία να της παραχωρηθεί έκταση 276 στρεμμάτων, μεταξύ Σιδερά και Κτενά, 300 μόλις μέτρα από τον Κτενά, με σκοπό την εγκατάσταση συστήματος φωτοβολταϊκών.

Είναι δυνατόν, τις μοναδικές καθαρές περιβαλλοντικά περιοχές του Δήμου μας, η παρούσα Δημοτική Αρχή, αβασάνιστα, να σκοπεύει να τις μετατρέψει σε «ηλιακούς θερμοσίφωνες», αποθαρρύνοντας τις όποιες σκέψεις και προοπτικές για πραγματικά αναπτυξιακά έργα; τη στιγμή μάλιστα που τα τελευταία χρόνια αρκετοί, καταγόμενοι από τα χωριά αυτά, επενδύουν εκεί, κτίζοντας καινούργια σπίτια, ακόμη και στον εγκαταλελειμμένο οικισμό του Κτενά, για τον οποίο όλοι όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά θέλουν να χαρακτηριστεί ως παραδοσιακός οικισμός;

Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην παραχώρηση της συγκεκριμένης περιοχής γιατί, όπως καταθέσαμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο:

1. Ο Κτενάς ιδιαίτερα, αλλά και τα τοπικά διαμερίσματα Σιδερά – Λιβερών πρέπει να ανήκουν στην κατηγορία «(Β2). Περιοχές με περιθώρια ανάπτυξης εναλλακτικού τουρισμού» σύμφωνα με το σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης (2 Μαΐου 2007) για το ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ την ένταξη της οποίας το Περιφερειακό Συμβούλιο πρότεινε ήδη στα συναρμόδια υπουργεία στις 12-7-07 με την υπ. αριθμ. 11/2007 απόφασή του.

2. Πρόθεσή μας είναι η τουριστική και πολιτιστική αναβάθμιση των Κτενά, Σιδερά και Λιβερών. Αυτό έχει άλλωστε τονιστεί από μέρους μας και στα προηγούμενα δημοτικά συμβούλια. Τέτοιες επενδύσεις δεν αναβαθμίζουν την συγκεκριμένη περιοχή, αντίθετα την δεσμεύουν και μηδενίζουν τα όποια περιθώρια πραγματικής ανάπτυξης. Απόδειξη ότι τα παραπάνω τα υποστηρίζουμε με συνέπεια είναι το ότι από τις 8 Μαρτίου έχουμε καταθέσει πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την εκπόνηση, μέσω του προγράμματος «Θησέας» των παρακάτω μελετών:

· Μελέτη ολοκληρωμένης παρέμβασης στον Κτενά – χαρακτηρισμός του οικισμού ως παραδοσιακού

· Μελέτη για την κατασκευή δημοτικού ξενώνα στα τοπικά διαμερίσματα Σιδερά – Κτενά.

3. Στα τελευταία Δημοτικά Συμβούλια αναφερθήκαμε και συμφωνήσαμε στην μη απόδοση άλλων δημόσιων – δημοτικών εδαφών σε ιδιώτες εάν δεν ολοκληρωθεί το Σχέδιο Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης (ΣΧΟΟΑΠ) για το Δήμο Δημητρίου Υψηλάντη (η ένταξη του οποίου στο πρόγραμμα Θησέας έγινε πρόσφατα με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 2/4/2007).

Θεωρούμε ότι πρέπει άμεσα να σταματήσει κάθε διάλογος για την παραχώρηση της συγκεκριμένης έκτασης.

Δυστυχώς, οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας, τάχθηκαν υπέρ της πρότασης, χωρίς δεύτερη σκέψη με μια συμπεριφορά που μας δημιουργεί αρκετά ερωτήματα:

ü Η εν λόγω εταιρεία με αίτημα της που υποβλήθηκε από τις 5 Μαΐου 2007 ζητά από τον Δήμο μας την δέσμευση της έκτασης αυτής, για λογαριασμό της, για 2 τουλάχιστον έτη και στη συνέχεια την παραχώρησή της για 28 έτη με δικαίωμα παράτασης για άλλα 8, με αντάλλαγμα για το Δήμο Δημητρίου Υψηλάντη ποσοστό (!) 2%, επί των εσόδων από την πώληση της παραγόμενης ενέργειας, το οποίο υπολογίζεται (από την εταιρεία) στο ποσό των 12.000€ ανά MW και ανά έτος! Από πού προκύπτουν αυτά τα νούμερα και αυτή η διαδικασία;

ü Είναι δυνατόν, να αποτελεί θέμα συζήτησης σε Δημοτικό Συμβούλιο, μια πρόχειρά γραμμένη πρόταση μιάμισης σελίδας, με την οποία ζητείται η παραχώρηση 276 στρεμμάτων χωρίς να παραβρίσκεται κανένας εκπρόσωπος της εταιρείας για να εισηγηθεί την πρότασή της αλλά αντιθέτως την εισηγήθηκε Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας; Και μάλιστα δύο μήνες μετά την υποβολή της, χωρίς να ζητηθούν από τον Δήμο, πρόσθετες γραπτές διευκρινήσεις και τεκμηρίωση για την ορθότητα των ισχυρισμών της; Δεν αποτελεί άλλοθι για την εταιρεία και τη Δημοτική Αρχή ότι ήθελε να ενημερώσει τους αρχηγούς των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου εκτός διαδικασίας Δημοτικού Συμβουλίου διότι το Δημοτικό Συμβούλιο είναι το κορυφαίο όργανο του Δήμου και εκεί πρέπει να λαμβάνονται οι αποφάσεις.

ü Είναι δυνατόν, δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι να πείθονται τόσο εύκολα για ένα τόσο σοβαρό θέμα και να ισχυρίζονται με «πάθος» πως θα αυξηθεί η τουριστική κίνηση (!) με την υλοποίηση μίας τέτοιας επένδυσης ή πως θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας (!) για τους κατοίκους του Σιδερά; Τα διάβασαν ή τα άκουσαν όλα αυτά;

Πιθανόν κάποιοι να μην ήταν γνώστες όλων των πιθανών συνεπειών από την παραχώρηση της εν λόγω έκτασης ή να μην πληροφορήθηκαν επαρκώς και να συνηγόρησαν θετικά. Δεν είναι ακόμη αργά να αλλάξουν άποψη διότι είναι θέμα που αφορά το μέλλον της περιοχής Κτενά – Σιδερά και του Δήμου Δημητρίου Υψηλάντη συνολικά.

Εμείς δηλώνουμε ξεκάθαρα και κατηγορηματικά ότι με όσα μέσα διαθέτουμε θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε την παραχώρηση αυτή γιατί έτσι όπως δρομολογείται και μεθοδεύεται, αποτελεί ντροπή για το Δήμο μας και μόνο ως συζήτηση.

Με εκτίμηση,

Ο επικεφαλής του συνδυασμού

Μαυροματίδης Δημήτριος

Δημοτικός Σύμβουλος

Φωτοβολταϊκά και άλλα τινά…

Τελικά δεν παιζόμαστε με τίποτα. Αφού δοκιμάσαμε την τύχη μας στο χρηματιστήριο, εν έτη 1999 και δώθε, ήρθε η ώρα μας για νέες επενδύσεις και αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα φωτοβολταϊκά οι περισσότεροι, άντε και με καμιά ανεμογεννήτρια οι λιγότεροι πιο και σοφιστικέ. Έτσι, σήμερα οι μισοί Έλληνες είναι επενδυτές συστημάτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και οι υπόλοιποι μισοί σύμβουλοι στους πρώτους.

Επειδή ποτέ δεν είναι αργά, ακόμη και τώρα ακόμη και αν δεν έχετε κάποιο χωράφι για να το «σπείρετε» φωτοβολταϊκά, να μια καλή ιδέα, για το πως να γίνεται επενδυτές με πέντε απλά βήματα:

1. Εντοπίζετε έναν βολικό Δήμο με καλές πλαγιές. Κατά προτίμηση κοντά σε κάποιο χωριό, δεν είναι ανάγκη να πάρετε και τα βουνά.

2. Πιάνετε έναν ή περισσότερους δημοτικούς συμβούλους (της πλειοψηφίας εννοείται) και τους παρουσιάζετε (προφορικά εννοείται) το επενδυτικό σας σχέδιο, δεν είναι και πολύ δύσκολο να τους πείσετε.

3. Συντάσσετε μια αίτηση μία με δύο σελίδες το πολύ, δεν χρειάζεται να γράψετε και πολλά-πολλά, με την οποία:

- Θα ζητάτε (για να φανείτε και σοβαροί μεγαλοεπενδυτές) τουλάχιστον 300 στρέμματα.

- Θα δηλώνετε ότι είστε εκπρόσωπος μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας και ενεργείτε για λογαριασμό της.

- Θα δηλώνετε το αντίτιμο που προσφέρετε για την έκταση που θα σας δώσουν. Προσοχή!!! όχι συγκεκριμένα νούμερα, μόνο ποσοστά, π.χ. 2% επί των εσόδων.

- Επειδή όμως δεν ξέρετε αν θα σας κάτσει η σχετική άδεια, μην ξεχάσετε να αναφέρετε ότι όλα αυτά ισχύουν εφόσον σας κάτσει.

- Και τέλος για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, ζητείστε και μια περίοδο χάριτος, ας πούμε δυο χρόνια, μέχρι να βγάλετε την σχετική άδεια. Εννοείται ότι για το διάστημα αυτό δεν πληρώνετε τίποτα. Είπαμε να επενδύσετε όχι να ρισκάρετε!!!

4. Υποβάλλετε την αίτηση στο δημοτικό συμβούλιο και περιμένετε. Σε 67 μέρες το πολύ, θα το εξετάσουν, θέλει λίγο χρόνο το πράγμα.

5. Αφήνετε τον ή τους δημοτικούς συμβούλους (από το βήμα 2) να υποστηρίξουν την πρότασή σας. Είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν εκπληκτικά επιχειρήματα που ακόμη και εσάς θα σας αφήσουν άναυδους, όπως αύξηση τουριστικής κίνησης (γι’ αυτό είπαμε κοντά σε κάποιο χωριό - για να έρχεται ο κόσμος να απολαμβάνει τη θέα), μείωση της ανεργίας (για να βρουν δουλειά όλοι οι κάτοικοι του χωριού), κλπ, κλπ, κλπ και μάλιστα μπορεί να πείσουν και κανέναν άλλο, εκτός της παράταξής τους.

Περιμένετε άλλες 27 μέρες για την έκδοση απόφασης από το δημοτικό συμβούλιο, άντε και λίγο ακόμη για τα διαδικαστικά και VOILA!!! Έχετε στα χέρια σας μια έκταση, όπου δεν μπορεί να την εκμεταλλευτεί κανείς άλλος παρά μόνο εσείς. Ε! από κει και πέρα, είναι εύκολο. Και στο κάτω-κάτω, αν δεν σας βγει η άδεια, τι είχατε τι χάσατε….

Αν όλα αυτά νομίζετε ότι στερούνται σοβαρότητας ή σας φαίνονται από χαζά έως αστεία, πηγαίνετε μια βόλτα στο Δήμο Δημητρίου Υψηλάντη, με την αίτηση υπό μάλης, και τα ξαναλέμε…

Κωνσταντίνος Ισπόγλου

Μια φορά κι έναν καιρό, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Υ.Γ. Και γιατί σας τα λέω όλα αυτά και δεν κάνω και εγώ μια αίτηση ;

Η παρακάτω επιστολή απευθύνεται σε όλους τους δημότες του Δήμου Δημητρίου Υψηλάντη. Όσοι θέλουν να τη συνοπογράψουν να στείλουν ένα μήνυμα ή να επικοινωνήσουν με τον

κ. Ισπόγλου Κώστα (6972776794 mail: ispkos@the.forthnet.gr)



ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΨΗΛΑΝΤΗ

Με αφορμή το θέμα που έχει ανακύψει σχετικά με την παραχώρηση 300 στρεμμάτων σε ιδιωτική εταιρεία, στα Σιδερά - Κτενά για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών (Φ/Β) συστημάτων και έχοντας λόγο και άποψη ως ενεργοί δημότες αυτού του Δήμου, θα θέλαμε να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας για όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

Γιατί κατά παράβαση της παρ. 6 του άρθρου 97 του ΔΚΚ, με την οποία ορίζεται ότι «..Τρεις (3) ημέρες μετά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δημοσιεύεται πίνακας στον οποίο σημειώνονται τα θέματα που συζητήθηκαν, ο αριθμός των αποφάσεων και περίληψη του περιεχομένου τους…», το πρακτικό της συνεδρίασης του ΔΣ, γνωστοποιήθηκε 27 μέρες αργότερα και 20 μέρες μετά που σας το ζήτησε εγγράφως η αντιπολίτευση;

Είναι δείγμα σοβαρότητας η μιάμιση (ούτε καν δύο) σελίδα της αίτησης και μάλιστα με χειρόγραφες διορθώσεις σε βασικά μεγέθη (τα 300 στρέμματα έγιναν 276 και τα 5ΜW έγιναν 4) και ένα τοπογραφικό διάγραμμα της κακιάς ώρας;

Γιατί δεν ζητήσατε από την ενδιαφερόμενη εταιρεία να υποβάλλει μια πρόσθετη στοιχειώδη τεκμηρίωση για όσα ισχυρίζεται στην αίτησή της ή τουλάχιστον να παρευρεθεί εκπρόσωπός της στη συνεδρίαση του Δ.Σ., για να υποστηρίξει το αίτημά της;

Ελλείψει λοιπόν άλλης τεκμηρίωσης και έχοντας κάποια γνώση επί του θέματος, θα σας παραθέσουμε εμείς μια μικρή ανάλυση:

Απαιτούμενη επιφάνεια οικοπέδου για κάθε 1 kWp ονομαστικής εγκατεστημένης ισχύος

25 – 30 m2

Ετήσια ενεργειακή απόδοση για την περιοχή μας, για κάθε 1 kWp ονομαστικής ισχύος

1250 kWh (περίπου)

Τιμή πώλησης παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας (Ν.3468/2006) για συστήματα > 100kWp

402,82 € / MWh

Με βάση τα παραπάνω για την «δική μας» εγκατάσταση ονομαστικής ισχύος 4 ΜWp, έχουμε τα εξής:

Απαιτούμενη επιφάνεια οικοπέδου

100 – 120 στρέμματα

Ετήσια παραγόμενη ενέργεια

5.000 MWh

Κόστος επένδυσης

20.000.000 €

Επιδότηση (συνολικά) για την περιοχή μας 40%

8.000.000 €

Ίδια κεφάλαια

12.000.000 €

Ετήσια έσοδα από την πώληση της παραγόμενης ενέργειας

2.014.100

Εκτιμώμενα έξοδα συντήρησης

200.000€

Εκτιμώμενο ανταποδοτικό όφελος για τον Δήμο (2% επί των εσόδων)

40.282 €

Εκτιμώμενα ετήσια καθαρά κέρδη

1.773.818 €

Εκτιμώμενα έσοδα περιόδου 28 ετών

50.000.000 €

Δείκτης εσωτερικής απόδοσης κεφαλαίου (IRR)

14,8%

Χρόνος απόσβεσης

6 έτη

Γιατί ο Δήμος προτίθεται να παραχωρήσει υπερδιπλάσια έκταση από αυτήν που χρειάζεται για αυτό το μέγεθος της εγκατάστασης;

Γιατί ο Δήμος προτίθεται να συμβιβαστεί με ένα ποσοστό της τάξης του 2% ως αντάλλαγμα - μίσθωμα για την εγκατάσταση;

Είναι δυνατόν να δεσμεύσετε έκταση 300 στρεμμάτων, για δύο χρόνια χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα;

Γιατί σαν Δήμος, δεν κάνουμε κάτι ανάλογο; Το ξέρετε ότι, για να έχει ο Δήμος ετήσια καθαρά κέρδη 50.000€ (αν τόσα μας λείπουν), μπορεί να το επιτύχει με μια δική του εγκατάσταση με ονομαστική ισχύ 100 KWp, σε μια έκταση τριών (3) στρεμμάτων!!!

Γιατί δεν προβληματίζεστε για τη θέση της εγκατάστασης;

Γνωρίζετε που ακριβώς είναι αυτή η έκταση;

Γνωρίζετε ότι είναι μόλις 300 μέτρα από τα Κτενά και εκτείνεται στα όρια δασικής έκτασης, ίσως και ένα τμήμα της μέσα σ’ αυτή;

Σκεφτήκατε ποτέ, ότι αν είναι να υπάρξει το όποιο τουριστικό ενδιαφέρον σ’ αυτά τα χωριά, αυτό δεν γίνεται με Φ/Β, αλλά με άλλες παρεμβάσεις και δράσεις;

Είναι σοβαρό να λέγεται από συμβούλους σας, ότι τα έσοδα από αυτή την επένδυση θα διατεθούν στα Σιδερά ή στα Κτενά και να τάζονται θέσεις εργασίας;

Αν αυτά που γράφονται στο πρακτικό, της από 11.7.2007 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, λυπούμαστε αλλά, ευτελίζετε τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επιτρέπεται το θέμα να το εισηγείται, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας (τι είναι εκπρόσωπος της εταιρείας;) και μάλιστα όπως αναγράφεται στο πρακτικό δήλωσε ότι «…ήταν παρόν σε συζήτηση – ενημέρωση με τον εκπρόσωπο της εταιρείας…». Δηλαδή προηγήθηκε, συνάντηση – ενημέρωση εκτός Δημοτικού Συμβουλίου και δεν έγινε μέσα σ’ αυτό; Είναι δυνατόν να χρησιμοποιούνται επιχειρήματα του τύπου, θα αυξηθεί η τουριστική κίνηση; Αλήθεια ξέρετε πολλούς τουρίστες που πηγαίνουν να «θαυμάσουν» εγκαταστάσεις Φ/Β;

Τι σημαίνει η τελευταία παράγραφος του πρακτικού «Ο Δήμαρχος πήρε το λόγο και είπε ότι προβληματίζεται και επιφυλάσσεται επί του θέματος, διότι πρέπει να διερευνηθεί και να γίνουν όλες οι διαδικασίες με την κείμενη νομοθεσία». Δηλαδή έχετε διαφορετική άποψη από τους συμβούλους σας;

Γράφετε το αυτονόητο ότι πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες με την κείμενη νομοθεσία, αλλά αμέσως μετά λέτε «αποφασίζουμε …την καταρχήν παραχώρηση της έκτασης…». Πως θα παραχωρήσετε την έκταση σε συγκεκριμένο ιδιώτη, μήπως ξεχνάτε ότι στο δημόσιο προβλέπονται διαγωνιστικές διαδικασίες για τέτοιου είδους παραχωρήσεις;

Δεν θέλουμε να μας απαντήσετε, σ’ όλα αυτά. Θέλουμε να αναλογιστείτε εσείς και όσοι σύμβουλοι ψήφισαν αυτή την απόφαση, τι πάτε να κάνετε. Αναθεωρήστε την απόφασή σας και μη υποθηκεύεται το όποιο μέλλον των χωριών εκεί πάνω. Στο κάτω – κάτω, τόσο σοβαρά θέματα, θα πρέπει να τυγχάνουν ευρύτερης συναίνεσης.

Έπονται υπογραφές…

Διάφορα Θέματα

Εκλογές Συλλόγου Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Δήμου Δημητρίου Υψηλάντη

Έγιναν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. για το Σύλλογο Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής.

Αναδείχθηκαν:

Πρόεδρος: Αθανασιάδης Ανδρέας,

Αντιπρόεδροι: Γρηγοριάδης Σάββας, Μπουλουκώστας Αθανάσιος

Γραμματέας: Ζαχόπουλος Κώστας

Ταμίας: Μιχαηλίδης Νίκος

Μέλη:

· Βασιλειάδης Χάρης

· Γραμματικόπουλος Νίκος

· Εμμανουηλίδης Ευάγγελος

· Καρασσαβίδης Ελευθέριος

· Μιχαηλίδης Χρήστος

· Παναγιωτίδης Ιωάννης

Που βαδίζει η ομάδα ποδοσφαίρου του Δημητρίου Υψηλάντη

Πριν από μερικά χρόνια στο Δήμο Δημητρίου Υψηλάντη το 2000 έγινε μια επιτυχημένη συγχώνευση των ιστορικών ομάδων Άρη Ποντοκώμης και Οδυσσέα Μαυροδενδρίου που πιστοποιούσε την κοινή αγωνία των δύο χωριών για την προαγωγή του αθλητισμού στο Δήμο μας.

Οι συντελεστές αυτής της συνένωσης με μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να δημιουργήσουν αξιόλογες υποδομές και να προσελκύσουν το νεανικό κοινό του δήμου να ασχοληθεί με τον αθλητισμό.

Στην πορεία και ενώ όλα εξελίσσονταν πολύ καλά, το έργο αυτό ανέλαβε να συνεχίσει ο Δήμος ίσως με όχι και τόσο αγνές προθέσεις. Αρχικά έγινε μια εικονική συγχώνευση της ομάδας με τους Ακρίτες Κοζάνης με μόνο αποτέλεσμα όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων να φύγουν όλοι οι αξιόλογοι παίκτες του δήμου. Και αυτό γιατί οι Ακρίτες αποχώρισαν στη συνέχεια από τη συνένωση με συνέπεια να μείνει η ομάδα χωρίς παίκτες.

Τις μέρες αυτές παίκτες που είχαν χαρακτηριστεί από τη συμπεριφορά της προηγούμενης διοίκησης ως «β΄ κατηγορίας» και ουσιαστικά εκδιώχθηκαν έχουν αναλάβει να ξαναστήσουν αυτή την ομάδα αποδεικνύοντας την αγάπη τους για αυτήν. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους παρ' όλες τις πίκρες που λάβανε. Και όποιο και να είναι το αποτέλεσμα ένα μεγάλο μπράβο από όλους μας.

Παλαιοί παράγοντες που πρωτοστάτησαν για τη δημιουργία της ομάδας

Αλμασίδης Χρήστος

Αναστασιάδης Στέφανος

Μαυροφυλλίδης Σάββας

Μουρατίδης Γιώργος

Τσακιλτζίδης Γιώργος

AddThis Social Bookmark Button