Loading...

Τελευταία νέα από το www.mavromatidis.gr...

Επιστολή στο Δήμο για αυθαίρετη χρήση μηχανημάτων

Το παρακάτω έγγραφο εστάλη στο Δήμο Δημητρίου Υψηλάντη [13.07.09]:

Θέμα: Ερώτημα για την αυθαίρετη χρήση μηχανημάτων του Δήμου Δημητρίου Υψηλάντη από πρόσωπα που δεν έχουν σχέση εργασίας με το Δήμο.

Παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε εάν είναι σε γνώση σας η χρήση μηχανημάτων του δήμου (π.χ. εκσκαφέας) από άτομα τα οποία δεν έχουν σχέση εργασίας με το Δήμο μας. Το ερώτημα τίθεται διότι κατά τον απολογισμό πεπραγμένων το θέσαμε ως θέμα και δεν δόθηκε απάντηση από μέρους σας.
Θυμίζουμε ότι σας θέσαμε το θέμα της μη εξουσιοδοτημένης χρήσης μηχανημάτων, που σημαίνει χρήση χωρίς νόμιμη άδεια των μηχανημάτων (περιουσιακών στοιχείων) του Δήμου μας από πολίτες χωρίς καμιά σχέση εργασίας με το Δήμο μας. Επίσης προκύπτουν θέματα ασφάλειας χρήσης των μηχανημάτων και κάλυψης πιθανών ατυχημάτων.
Σημειώνεται ότι η χρήση των μηχανημάτων δίνει την αίσθηση στους δημότες μας παντελούς έλλειψης ελέγχου των περιουσιακών στοιχείων από τη Δημοτική Αρχή.
Παρακαλούμε να εξασκήσετε τις αρμοδιότητες σας μεταξύ των οποίων και η διαφύλαξη της κινητής περιουσίας καταγγέλλοντας πολίτες που τα χρησιμοποιούν. Προς διασφάλιση των παραπάνω σας γνωστοποιούμε ότι εφεξής θα γίνεται επωνύμως καταγγελία από μέρους μας στα αρμόδια όργανα και θα ζητείται απόδοση ευθυνών εάν δεν υπάρχει από μέρους σας καταγγελία για να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα των δημοτών μας και την περιουσία του Δήμου μας.

Με εκτίμηση,

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Μαυροματίδης Δημήτριος
Τσακιλτζίδης Γεώργιος
Μαυροπουλίδης Χρήστος

AddThis Social Bookmark Button