Loading...

Τελευταία νέα από το www.mavromatidis.gr...

Οι θέσεις μας και οι ενέργειες μας για θέματα που θίχτηκαν από την παρακάτω επιστολή

Σχετικά με την επιστολή - διαμαρτυρία των δημοτών μας, κατοίκων Μαυροδενδρίου θεωρούμε ότι για όλα τα θέματα και ιδιαίτερα για τα "δύσκολα" πρέπει να πορευόμαστε με αρχές. Τέτοια θέματα είναι και τα θέματα των παράνομων βεβαιώσεων μόνιμης κατοικίας (είτε για μεταδημοτεύσεις είτε για τη ΔΕΗ), του περιβάλλοντος, της απασχόλησης. Εμείς επί της παραπάνω επιστολής θα παραθέσουμε μερικά ενδεικτικά γεγονότα:
  • Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 30 Ιανουαρίου 2007 (πριν 2 χρόνια) σημειώναμε: «Όταν ζητήθηκε από τον κ. Μιχαηλίδη από το Δημοτικό Συμβούλιο να γίνει συνένοχο στην επιχειρούμενη παρανομία να δίνονται δηλαδή βεβαιώσεις μόνιμης κατοικίας για τη ΔΕΗ σε όλους τους δημότες ανεξαρτήτως του που διαμένουν δεν συνηγορήσαμε διότι ο νόμος είναι σαφής και είναι αρμοδιότητα του Δημάρχου.» Για το τι συνέβη αναλυτικά μπορείτε να δείτε στην 1η ενημέρωση της 12 Φεβρουαρίου 2007. Επίσης το ποιες προτάσεις είχαμε καταθέσει τότε στο Δημοτικό Συμβούλιο μπορείτε να το δείτε εάν ανατρέξετε τον παρόν δικτυακό τόπο (ιδιαίτερα για τις αναρτήσεις του 2007). Ενδεικτικά αναφέραμε τότε: [12.02.07] «Τις επόμενες ημέρες δήλωνε ο κ. Μιχαηλίδης και ο συνδυασμός του ότι ο Μαυροματίδης θα μας κάνει μήνυση εάν δώσουμε και στους άλλους δημότες πλην των μονίμων κατοίκων, όπως αναφέρει η προκήρυξη!!!» γεγονός για το οποίο διαμαρτυρηθήκαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Δηλαδή τότε ο κ. Μιχαηλίδης ζητούσε να δίνονται βεβαιώσεις μόνιμης κατοικίας σε όλους με κάλυψη του Δημοτικού Συμβουλίου. Εμείς αντιδράσαμε. Προτείναμε [12.02.07] να αλλάξει ο νόμος με υψηλή μοριοδότηση στους μόνιμους κάτοικους και με μικρότερη μοριοδότηση στους δημότες και να κατατεθεί πρόταση. Φυσικά δεν έγινε καμία ενέργεια. Χρησιμοποιήθηκαν μέθοδοι για να κάμψουν την άρνηση μας γνωστές σε όλους τους κατοίκους μας.
Θυμίζουμε επίσης ότι εκείνο το διάστημα, πριν από 2 χρόνια, εμείς καταθέσαμε προτάσεις για τη ΔΕΗ, διαφωνώντας με τις «στρογγυλοποιήσεις» όμως τότε το σημαντικότερο θέμα για τον κ. Μιχαηλίδη ήταν η πρόσληψη ειδικού συνεργάτη χωρίς προσόντα… Τότε ήταν που προτείναμε, παλέψαμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε για την περιβαλλοντική προστασία του Μαυροδενδρίου με συγκεκριμένη πρόταση και όχι με λόγια.
Εμείς θα είμαστε δίπλα σε όλους όσους παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο. Ποτέ δεν κρυφτήκαμε αντιθέτως είπαμε τις απόψεις μας ευθαρσώς και γραπτώς στο Δημοτικό Συμβούλιο και στον Τοπικό Τύπο.

AddThis Social Bookmark Button