Loading...

Τελευταία νέα από το www.mavromatidis.gr...

Πρόσκληση ΔΣ 20.10.09

ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την 20 η του μηνός ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων το Δημοτικού καταστήματος στο ΜΑΥΡΟΔΕΝΔΡΙ με θέματα:
1. Κατάθεση φακέλου στο ΠΕΠ Δυτ. Μακεδονίας για το έργο «Εσωτερικό και εξωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Τ.Δ. Μαυροδενδρίου και Τ. Δ. Ποντοκώμης Δήμου Δημητρίου Υψηλάντη, συνεργασία με πιστοποιημένο φορέα.
2. Κατάθεση φακέλου στο Ταμείο συνοχής για το έργο «Τηλεθέρμανση Μαυροδενδρίου και Ποντοκώμης από τον αγωγό τροφοδοσίας τηλεθέρμανσης Πτολεμαίδας από τον ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ Ν. Κοζάνης, συνεργασία με πιστοποιημένο φορέα.
3. Παραχώρηση χώρου στο οικόπεδο αριθμ. 114 ο.Τ. 23 του Δημοτικού σχολείου στο Τ. Δ. Μαυροδενδρίου στον ΟΣΚ Κοζάνης για εγKατάσrαση στο χώρο αυτό του διθέσιου Νηπιαγωγείου Μαυροδενδρίου.
4. Τροποποίηση προϋπολογισμού στο σκέλος των εξόδων για δημιουργία πίστωσης στον ΚΑ. 6064 για επιδότηση υπαλλήλων στην αγορά κατοικίας σε παραμεθόριο περιοχή ποσού 85.000,00 € .
5. Κατασκευή βοηθητικού χώρου κοιμητηρίου στο Τ.Δ. Σιδερά.
6. Έγκριση 2° ανακεφαλαιωτικού πίνακα (συμπληρωματική σύμβαση) του έργου «Αθλητικέςεγκαταστάσεις Δήμου Δημητρίου Υψηλάντη»

AddThis Social Bookmark Button