Loading...

Τελευταία νέα από το www.mavromatidis.gr...

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς κ. Μιχαηλίδη


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς: κ. Κυριάκο Μιχαηλίδη,

νεοκληρωθέντα Δήμαρχο Δημητρίου Υψηλάντη

Από: Κωνσταντίνο Ισπόγλου,

παραλίγο (ελέω δικαστηρίου) Δημοτικό Σύμβουλο


κ. Μιχαηλίδη,

Το γεγονός ότι τη θέση του Δημάρχου την κερδίσατε όχι στις κάλπες αλλά στα δικαστήρια και στην κληρωτίδα, δεν σας απαλλάσσει από τις όποιες ευθύνες φέρει αυτό το αξίωμα. Προεκλογικά, είχα καταγγείλει δημόσια, κάποια πράγματα, με δημοσιεύσεις μου στον τοπικό τύπο και μέχρι σήμερα απάντηση δεν πήρα, γι’ αυτό και επανέρχομαι.

Ερώτηση 1η :

Γιατί το μήνα Ιούνιο έγιναν 84 μεταδημοτεύσεις και τον Μάιο άλλες 21; Τι συνέβη εκείνους τους δύο μήνες; Γιατί τους προηγούμενους μήνες τα αντίστοιχα νούμερα ήταν μονοψήφια; Να θυμίσω στον κόσμο (εσείς το ξέρετε) ότι η 30/6/2006 ήταν η τελευταία μέρα για τις μεταδημοτεύσεις. Φυσικά, δεν δέχομαι σαν απάντηση το ότι όλοι αυτοί αγάπησαν ξαφνικά τον Υψηλάντη και θέλουν πια να ζήσουν εκεί.

Δεν σας κατηγορώ ότι οι μεταδημοτεύσεις αυτές έγιναν παράνομα, ήταν σύμφωνες με το γράμμα του νόμου (αυτό δεν εκμεταλλεύεστε συνήθως;) αλλά υπάρχει ΜΕΓΑ ΗΘΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ. Όλος ο κόσμος ξέρει, ποιοι ήταν αυτοί οι έκτακτοι ψηφοφόροι και ποιόν στήριξαν.

Το σηκώνει η συνείδησή σας, να είστε δήμαρχος με ένα αποτέλεσμα, αρχικά οριακά εναντίον σας, μετέπειτα ισόπαλο σύμφωνα με τα δικαστήρια και τελικά μετά από κλήρωση, όταν τελευταία στιγμή κουβαλήσετε τόσους ψηφοφόρους; Ψηφοφόρους που δεν πρόκειται να ξαναδούμε στον Δήμο παρά μόνο αν τους χρειαστείτε την επόμενη τετραετία;

ΑΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ, ΚΑΘΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, γιατί την αποδοχή από τον κόσμο, δεν πρόκειται να την κερδίσετε ούτε στα δικαστήρια ούτε στο λαχείο, αυτήν την χάσατε οριστικά και αμετάκλητα.

Ερώτηση 2η :

Πείσατε 1359 ανθρώπους να σας ψηφίσουν. Συγχαρητήρια για ένα και μόνο λόγο, για τα επιχειρήματα που βρήκατε. Διεκδικείτε μια πανελλήνια πρωτοτυπία, πέρασαν οι εκλογές και δεν είπατε λέξη για το τι σχεδιάζετε να κάνετε την επόμενη τετραετία. Να πείτε κάτι, να γράψετε κάτι, έστω μια σελίδα με πέντε πραγματάκια. Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α. Το μόνο που λέγατε και λέτε είναι «θα συνεχίσουμε το έργο μας».

Ποιο είναι το πρόγραμμά σας κύριε Μιχαηλίδη; Γιατί δεν το ανακοινώσατε στον κόσμο; Λυπηθήκατε τα έξοδα εκτύπωσης ενός φυλλαδίου; Μήπως φοβάστε να δεσμευτείτε; Μήπως θεωρείτε ότι μας πέφτει πολύ να ξέρουμε τι σχεδιάζετε; Μήπως το κρατάτε μυστικό; Μήπως σχεδιάζετε πράγματα που δεν γράφονται αλλά λέγονται; Μήπως δεν είχατε κάτι να γράψετε γιατί και εσείς δεν ξέρετε τι θα κάνετε;

Μήπως τελικά, το μόνο που σας νοιάζει είναι να κάθεστε στην καρέκλα του Δημάρχου με οποιοδήποτε τρόπο; Τόσο πολύ πια; Γιατί;

Πριν με κατηγορήσετε για οτιδήποτε, για ποιο λόγο τα γράφω αυτά και γιατί τα γράφω τώρα, απαντήσετε πρώτα στις ερωτήσεις μου και μετά πείτε ότι θέλετε. Γιατί ότι και να πείτε, πρώτα από όλα χρωστάτε κάποιες απαντήσεις.

Περιμένω…και συνεχίζω, έχω πολλά ακόμη να πω.

AddThis Social Bookmark Button