Loading...

Τελευταία νέα από το www.mavromatidis.gr...

Θέσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Δημ. Υψηλάντη 21/9/09

Εκτός ημερησίας διάταξης
1. Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο 24.08.09 επαναφέραμε την πρόταση που κατατέθηκε από μέρους μας (15.01.08 ) για διερεύνηση της διαχρονικής εξέλιξης των ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών ύδρευσης των οικισμών Μαυροδενδρίου και Ποντοκώμης του Δήμου Δημητρίου Υψηλάντη με στόχο να τεκμηριωθεί η κάλυψη του συνόλου της ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ. Ωστόσο δεν αναγράφηκε στην απόφαση η ανάθεση της μελέτης όπως συμφωνήσαμε.

Απαντήθηκε ότι θα ενσωματωθεί στην απόφαση η ανάθεση της μελέτης.

Τακτικά θέματα
Έχουμε καταθέσει τις απόψεις μας για την πολιτική που ακολουθείται από το Δήμο μας με όλους τους τρόπους (δείτε π.χ. το Δ.Σ. 25.11.08) Είναι γνωστές οι απόψεις μας. Δεν συμφωνούμε με την εκτέλεση του έργου του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου Μαυροδενδρίου διότι άλλες είναι οι προτεραιότητες του Μαυροδενδρίου και τα χρήματα πρέπει να τα σεβόμαστε. Σήμερα επιλέγεται ο νόμιμος τρόπος εκτέλεσής τους για αποφάσεις που λήφθηκαν σε προηγούμενες συνεδριάσεις. Προφανώς ψηφίζουμε τον τρόπο εκτέλεσης του έργου. Θυμίζουμε ότι σας ζητήσαμε στο προηγούμενο Δ.Σ. [24.08.09] το σχέδιο διαχείρισης των αθλητικών υποδομών του Δήμου μας.

Το σχέδιο διαχείρισης θα μας δοθεί μόλις παραληφθεί το έργο 5x5. Τους τονίσαμε ότι όταν σχεδιάζουμε γνωρίζυμεκαι την επόμενη μέρα.

AddThis Social Bookmark Button