Loading...

Τελευταία νέα από το www.mavromatidis.gr...

Κέντρο Εργάνη για γυναικεία επιχειρηματικότητα

To Κέντρο Εργάνη ξεκινάει τις ετήσιες δραστηριότητές του, στην Κοζάνη, οργανώνοντας την πρώτη ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στις 6 μμ. στο Ενιαίο ΚΕΚ Νομού Κοζάνης (Γκέρτσου & Αν. Ρωμυλίας). Η εκδήλωση αυτή είναι ανοιχτή σε γυναίκες που σκέφτονται να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση ή αναζητούν μια θέση εργασίας και έχει σαν στόχο να τις υποστηρίξει και να τις προετοιμάσει, ώστε να επιτύχουν αποτελεσματικότερα τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Υπενθυμίζουμε ότι το Εργάνη, μη κερδοσκοπικός και μη κυβερνητικός οργανισμός, λειτουργεί από το 1991 στη Θεσσαλονίκη ενώ από το 2004 έχει παράρτημα και στην Κοζάνη (κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ισόγειο – γραφείο Α.03) το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες όχι μόνο της Κοζάνης, αλλά όλης της Δυτικής Μακεδονίας.

Στα 19 χρόνια λειτουργίας του το Εργάνη έχει βοηθήσει χιλιάδες γυναίκες να καταλάβουν μια θέση εργασίας που ταιριάζει στα επαγγελματικά τους προσόντα ή να δημιουργήσουν μια βιώσιμη επιχείρηση. Η βάση των υπηρεσιών του είναι η συμβουλευτική σε θέματα απασχόλησης, επιχειρηματικότητας, ενώ παρέχει συμπληρωματικά ψυχοκοινωνική στήριξη και στήριξη από μέντορες.

Επίσης, το Κέντρο Εργάνη έχει υλοποιήσει με απόλυτη επιτυχία μια σειρά εξειδικευμένων προγραμμάτων τόσο στην Κεντρική όσο και στη Δυτική Μακεδονία, που αφορούν στη στήριξη γυναικών, νέων ή μελών ευπαθών κοινωνικά ομάδων σε θέματα απασχόλησης ή επιχειρηματικότητας. Επιπλέον, ανάπτυξη σχεδίων και υλοποίηση δράσεων που αφορούν στην ισότητα και την ανάπτυξη της απασχόλησης, σε συνεργασία με φορείς, οργανισμούς ή επιχειρήσεις.

Ανοιχτές ενημερωτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται κάθε 15μερο σταθερά για όλο το χρόνο. Τέλος, το Εργάνη μπορεί να οργανώσει εκδηλώσεις και να παρέχει υπηρεσίες σε ομάδες γυναικών σε οποιαδήποτε περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, αρκεί να υπάρξει το σχετικό ενδιαφέρον.

Το ωράριο λειτουργίας του παραρτήματος στην Κοζάνη είναι Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9:00 π.μ.–1:00 μ.μ. Το τηλέφωνο επικοινωνίας: 24613 50143, Υπεύθυνη: κα Κατερίνα Σιακαβάρα.

AddThis Social Bookmark Button