Loading...

Τελευταία νέα από το www.mavromatidis.gr...

Πρόσκληση ΔΣ 23.9.10

ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί την 23/9/2010 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου στο ΜΑΥΡΟΔΕΝΔΡΙ με θέματα :
1. Τροποποίηση μελέτης έργου: «Διαμόρφωση αύλειου χώρου σχολείου Τ. Δ. Λιβερών».
2. Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης του έργου: Μελέτη βιωσιμότητας οικισμού Μαυροδενδρίου Κοζάνης δεδομένης της διάνοιξης του ορυχείου και της μετεγκατάστασης Ποντοκώμης.
3. Έγκριση ξύλευσης από το δάσος του Τ.Δ. Σιδερών και Λιβερών .
4. Αγορά έκτασης στο Τ. Δ. Ποντοκώμης για την επέκταση κοιμητηρίου.
5. Τροποποίηση προϋπολογισμού για ενίσχυση πιστώσεων.
6. Ψήφιση πιστώσεων για δεξίωση .
7. Υποβολή πρότασης στην πρόσκληση 20.1 της ΕΥΔ του Ε.Π. «Ψηφιακή σύγκλιση» από το Δήμο Κοζάνης με τίτλο «Ολοκληρωμένο πολυκαναλικό σύστημα Υπηρεσιών παρακολούθησης» Διαχείρισης και εξοικονόμησης πόρων στο νέο Δήμο Κοζάνης» προϋπολογισμού 450.000,00 € , εξουσιοδότηση Δημάρχου για υπογραφή μνημονίου συνεργασίας.
8. Υποβολή πρότασης στην πρόσκληση 20.1 της ΕΥΔ του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» από το Δήμο Κοζάνης με τίτλο « Ολοκληρωμένο σύστημα καταγραφής , ανάπτυξης , προβολής και ανάδειξης Πολιτιστικού και τουριστικού περιεχομένου στο νέο Δήμο Κοζάνης» προϋπολογισμού 410.000.00 € εξουσιοδότηση Δημάρχου για υπογραφή μνημονίου συνεργασίας.
Ο

AddThis Social Bookmark Button