Loading...

Τελευταία νέα από το www.mavromatidis.gr...

Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης 16.05.2011

Tακτική συνεδρίαση, του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεών του, στο «ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ» κτήριο, του Δήμου Κοζάνης, Χαρισίου Μούκα & Κοβεντάρων, στην Κοζάνη, [Δευτέρα 6/05, ώρα 19:00] με τα παρακάτω θέματα συζήτησης:

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΣΕ

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

16-05-2011

ΗΜΕΡΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΩΡΑ

19:00

ΤΟΠΟΣ

ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ

Παρακαλώ να παραβρεθείτε στην ανωτέρω τακτική συνεδρίαση, του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεών του, στο «ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ» κτήριο, του Δήμου Κοζάνης, Χαρισίου Μούκα & Κοβεντάρων, στην Κοζάνη, με τα παρακάτω θέματα συζήτησης:

1.

Συζήτηση για τα οικονομικά του Δήμου Κοζάνης μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών για ένταξη υπερχρεωμένων δήμων σε καθεστώς εξυγίανσης.

Εισηγήτρια: Κα Παρθένα Τουμπουλίδου, Αντ/ρχος Κοζάνης.

2.

Συγκρότηση διοικητικού συμβουλίου της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης με την επωνυμία «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ & ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ»

Εισηγητής: κ. Μάρκος Φλώρος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

3.

Έγκριση της αριθμ. 1/2011 Α.Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ελλησπόντου που αφορά «Έγκριση Ισολογισμού – Απολογισμού έτους 2010»

Εισηγητής: κ. Χάρης Γελαδάρης, Πρόεδρος Δ.Σ. Κοινωφελούς Επιχείρησης.

4.

Έγκριση της αριθμ. 56/2011 Α.Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ που αφορά «Μερική έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου οκτάμηνης χρονικής διάρκειας στη ΔΕΥΑΚ»

Εισηγητής: κ. Εμμανουήλ Παφίλης, Πρόεδρος Δ.Σ. ΔΕΥΑΚ

5.

Παραχώρηση ή μη της χρήσης δημοτικής έκτασης εμβ. 179,59 τ.μ. στη ΔΕΥΑΚ για κατασκευή βοηθητικού αντλιοστασίου τηλεθέρμανσης

Εισηγητής: κ. Εμμανουήλ Παφίλης, Πρόεδρος Δ.Σ. ΔΕΥΑΚ.

6.

Συναίνεση ή μη του δημοτικού συμβουλίου για παραχώρηση κοινόχρηστης έκτασης εμβ. 5.000,00 τ.μ. του αγροκτήματος Ξηρολίμνης, για ίδρυση σταβλικών εγκαταστάσεων.

Εισηγητές: Κα Νικολέτα Μπουμπόναρη, Αντ/ρχος Κοζάνης, κ. Κυριαζίδης Φίλιππος, Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ξηρολίμνης.

7.

Α)Τρόπος εκτέλεσης διαφόρων έργων, Β)Έγκριση Α.Π.Ε., Γ)Παράταση περαίωσης διαφόρων έργων, Δ)Έγκριση Πρωτοκόλλων παραλαβής διαφόρων έργων.

Εισηγητής: κ. Ε. Καραπάτσιος, Αντ/ρχος Κοζάνης

8.

Α)Αποδοχή διαφόρων ποσών, Β)Ψήφιση διαφόρων πιστώσεων, Γ)Τροποποίηση Προϋπολογισμού χρήσης 2011.

Εισηγήτρια: Κα Παρθένα (Νούλα) Τουμπουλίδου, Αντ/ρχος Κοζάνης.

9.

Έγκριση χορήγησης αδειών:

Α) Υπηρεσιών διαδικτύου

Β)Τεχνικών παιγνίων

Εισηγητής: κ. Μάρκος Φλώρος, Πρόεδρος Δ.Σ. Κοζάνης

10.

Αιτήσεις – έγγραφα – ανακοινώσεις

Η ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ

Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης και ώρα 15:00 μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου και να ενημερωθείτε σχετικά. Το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι ανοικτό για ενημέρωση και τη Δευτέρα 16-05-2011, τις ώρες από 17:00 έως 19:00

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ ΦΛΩΡΟΣ

AddThis Social Bookmark Button