Loading...

Τελευταία νέα από το www.mavromatidis.gr...

Δήμος Κοζάνης: 6 μήνες Καλλικράτης

Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι, συζήτησαν τη λειτουργία του νέου Δήμου με τα τοπικά συμβούλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση εργασίας για την λειτουργία του Δήμου μετά τους πρώτους 6 μήνες λειτουργίας του με το νέο σχήμα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 7 Ιουλίου 2011, στην αίθουσα του Κοβεντάρειου.

Η συνάντηση είχε στόχο την πλήρη ενημέρωση των αιρετών όλων των βαθμίδων σχετικά με την καθημερινή λειτουργία του Δήμου και την πληροφόρησή τους για την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων των πολιτών.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης κ. Μάρκος Φλώρος, τόνισε την ανάγκη να επαναλαμβάνεται τακτικά η συγκεκριμένη διαδικασία, έτσι ώστε να υπάρχει ο καλύτερος δυνατός συντονισμός με όλες τις δυνάμεις της Δημοτικής Αρχής, με τα βέλτιστα αποτελέσματα για τους πολίτες του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Κοζάνης, κ. Λάζαρος Μαλούτας επεσήμανε την δυσκολία του εγχειρήματος του νέου Καλλικρατικού Δήμου, και τόνισε πως «όλοι οι αιρετοί του Δήμου έχουμε έναν κοινό στόχο. Να υπηρετήσουμε την αυτοδιοίκηση, τον συμπολίτη, τον δημότη του διευρυμένου δήμου Κοζάνης. Η σημερινή ομάδα εργασίας έχει στόχο να καλύψει την ανάγκη για διευκρινίσεις σχετικά με την καθημερινή λειτουργία του δήμου και να πληροφορήσει τους συναδέλφους ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες».
Ο Δήμαρχος έθεσε επίσης επιγραμματικά στους παραβρισκόμενους τους κεντρικούς στόχους και πυλώνες ανάπτυξης που θα δώσουν πνοή στον Δήμο Κοζάνης τη νέα περίοδο.
Οι Αντιδήμαρχοι και οι πρόεδροι επιχειρήσεων και οργανισμών, ανέλυσαν τις αρμοδιότητες και δυνατότητες της κάθε υπηρεσίας, καθώς και την στρατηγική τους. Με το πέρας των τοποθετήσεων, ακολούθησαν ερωτήσεις για την λειτουργία των υπηρεσιών και παρατηρήσεις για την αποτελεσματικότητά τους.

AddThis Social Bookmark Button