Loading...

Τελευταία νέα από το www.mavromatidis.gr...

Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Περιβάλλοντος Μαυροδενδρίου

Από ανακοίνωση του Συλλόγου στο mayrodendri.blogspot.com:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 10/05/2009

1) Αναλάβαμε ως σύλλογος την μέριμνα του ποτίσματος των δένδρων μου φυτέψαμε. Αποφασίστηκε να γίνει προγραμματισμός των ποτισμάτων και να συμμετέχουν αρκετά άτομα ώστε να μην επωμιστούν λίγοι αυτήν δουλειά. Επίσης αποφασίστηκε να τοποθετηθεί ενα πανό στον χώρο με την επωνυμία του συλλόγου αλλά και το σήμα του.
2) Δυστυχώς πριν από λίγες μέρες μέλος του συλλόγου διαπίστωσε πως η κατάσταση στον χώρο κοντά στο μοντελοδρόμιο είναι, λόγω των σκουπιδιών πάρα πολύ άσχημη. Παρότι στην συνάντηση με τον δήμαρχο κάναμε διάφορες προτάσεις για να πάψει να υπάρχει αυτή η άσχημη εικόνα, δυστυχώς τίποτα δεν έχει αλλάξει όλο αυτό το διάστημα. Αποφασίστηκε να ξαναγίνει κουβέντα με τον δήμο αλλά και να τεθεί από εμάς στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Πρόθεση μας είναι να αναδειχθεί το ζήτημα ώστε να αλλάξει αυτή η εικόνα που φαίνετε και στις φωτογραφίες.
3) Τέλος, αποφασίστηκε η διοργάνωση ενός καλοκαιρινού πάρτι στον χώρο του δάσους στον Όσιο Δαυίδ μέσα στον Ιούνιο. Θα είναι μάλλον η τελευταία μας δράση για αυτήν την σεζόν. Σύντομα θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση για αυτήν μας την δράση.

AddThis Social Bookmark Button